Segmenteer uw klanten: Wie zoet is.... Op 5 december Sinterklaas aanbieding.

Segmenteer uw klanten: Wie zoet is.... Op 5 december Sinterklaas aanbieding.

Neem alle betrokkenen op in het CM proces en voorkom factuurklachten.


Neem alle betrokkenen op in het CM proces en voorkom klachten/issues die betalingen vertragen. Dus iedereen die kan bijdragen aan het voorkomen van issues en daarmee aan tevreden klanten: Credit Management, verkoop, productie, distributie, management .

Segmenteer uw klanten en pas de juiste opvolgings strategie toe. Met MaxCredible kunt u de "zoete" en de "stoute" klanten op verschillende manieren benaderen. Beloon de zoete klanten en voedt de stoute op. Let op onze Sinterklaas aanbieding

Segmenteer uw klanten en pas de juiste opvolgings strategie toe. Met MaxCredible kunt u de "zoete" en de "stoute" klanten op verschillende manieren benaderen. Beloon de zoete klanten en voedt de stoute op. 

Klanten met verschillend betaalgedrag worden anders benaderd op verschillende momenten in de tijd en met verschillende boodschappen waarvoor u verschillende media inzet.

Met de MaxCredible Wizard en Dynamische Rapportages richt u dit zelf eenvoudig in en past u dit ook zelf eenvoudig aan op basis van voortschreidend inzicht in het betaalgedrag van uw klanten: Wie is zoet en wie is stout?  Sint heeft zijn boek nodig, u MaxCredible.

Let op onze Sinterklaas aanbieding

 

 


Looptijd tot 05-12-2017
Aanbieding Voorwaarden

Wat zijn uw voordelen met Maxcredible Customer Credit Management?

  • Onbeperkt aantal gebruikers, onbeperkt aantal dochterondernemingen, alle partners, op elke locatie
  • SaaS versimpelt het uitrollen van de applicatie en vermindert de kosten voor het werven van cliënten. Met Saas kunnen ontwikkelaars meerdere cliënten ondersteunen met één versie van een product.
  • Perfect voor outsourcing
  • Standaard koppeling met meer dan 700 fianciële pakketten
  • De MaxCredible applicatie ondersteund het gebruik van vreemde valuta.

Verkort de order to cash cyclus en verlaag kosten tegelijkertijd

MaxCredible Customer Credit Management Software helpt u de order to cash cyclus te verkorten en tegelijkertijd de kosten hiervan te verlagen.

AppExchange

Een paar van onze klanten

Getuigenissen

Fostered by