Gratis iPad bij aankoop van een MaxCredible abonnement!


Gratis iPad bij aankoop van een MaxCredible abonnement!

De inzet van MaxCredible levert meer omzet , lagere opvolgingskosten , en hogere medewerker en klant tevredenheid. De accountmanagers kunnen actief hun steentje bijdragen middels de mobiele app en het beschikken over een iPad met alle relevante informatie zal de accountmanager ook verder motiveren. 

Door de inzet van de MaxCredible Customer Credit Management App worden werkzaamheden van de credit management afdeling geautomatiseerd. Tevens nemen de juiste personen en afdelingen in de organisatie de verantwoordelijkheid om bij te dragen tot goed debiteuren beheer. De taken en verantwoordelijkheden van de credit management afdeling verschuiven hierdoor van operationeel uitvoerend naar beleidsbepalend en adviserend.

Ofschoon de applicatie uitstekend te gebruiken is op een mobiele telefoon door de accountmanagers , is het werken met een iPad nog prettiger. MaxCredible biedt dan ook graag een gratis iPad aan voor uw verkopers bij aankoop van een abonnement MaxCredible. Hierdoor zullen de accountmanagers nog gemotiveerder zijn actief bij te dragen tot de hoogste kwaliteit klanten beheer.

De MaxCredible applicatie is beschikbaar op de wereldwijde “applicatie supermarkt “ van Salesforce: De AppExchange. Hier kan uw organisatie de applicatie gratis uitproberen.

Click op de link of zoek op de AppExchange naar MaxCredible of Credit Management en u komt bij de MaxCredible trial versie terecht.

Mocht u tijdens het uitproberen vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen via 020-3449070 . 

Bestel nu een abonnement en profiteer direct van het voordeel!

Voor actie voorwaarden ga naar www.MaxCredible.com.


Algemene Voorwaarden

Actievoorwaarden actie: "Gratis iPad bij aankoop van een MaxCredible abonnement!" 

 • Gratis iPad bij aankoop van een MaxCredible abonnement!  na publicatie tot 30-9-2017 (hierna: de actie) wordt uitgeschreven door: MaxCredible B.V. kantoorhoudende aan de Generaal Vetterstraat 82, 1059 BW te Amsterdam (hierna: MaxCredible).
 • Bij aankoop van nieuwe MaxCredible licenties ter waarde van minimaal 199,- euro p/m met een 3 jaar contract heeft de klant recht op een 10.5 inch iPad Pro 64GB Wifi twv 739,- euro.
 • De actie loopt  tot 30-9-2017.
 • De actie is geldig voor nieuwe en bestaande klanten van MaxCredible.
 • Een klant kan 1 keer deelnemen aan de actie.
 • De actie gaat in op het moment dat de eerste maand betaling van het abonnement ontvangen is.
 • Deze actie geldt niet in combinatie met kortingen en/of andere acties en/of aanbiedingen van MaxCredible.
 • MaxCredible behoudt zich het recht voor deze actie zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgaaf van redenen in te trekken of te wijzigen (dit heeft geen gevolgen voor reeds gesloten overeenkomsten die voor de intrekking of wijziging van de actie zijn afgesloten). In deze gevallen kan de deelnemer geen aanspraak maken op enige (schade) vergoeding.
 • MaxCredible is gerechtigd deelnemers van deze actie uit te sluiten indien zij van mening is dat de deelnemers niet conform deze Actievoorwaarden handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot deze actie.
 • Deze actie is geldig alleen in Nederland.
 • Op deze actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 • MaxCredible is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 • In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien is, zal een besluit worden genomen door MaxCredible.
 • MaxCredible is gerechtigd zonder voorafgaande aankondiging de actie vroegtijdig te beëindigen en/of deze actievoorwaarden te wijzigen, zonder in verband daarmee gehouden te zijn tot vergoeding van schade en/of kosten.
 • Indien er een substantiële vertraging in de levering optreedt, zal MaxCredible de klant hierover informeren.

Gratis iPad bij aankoop van een MaxCredible abonnement!


Met de iPad altijd alle informatie bij je als je op klantbezoek gaat. 

Heeft mijn klant alles betaald?
Is mijn klant een snelle of een trage betaler?
Lopen er disputen? 

Gratis iPad bij aankoop van een MaxCredible abonnement!
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management