Hotelschool The Hague breidt licenties uit


Hotelschool The Hague breidt licenties uit

 

Hotelschool The Hague gebruikt Maxcredible al langere tijd en breidt het gebruik uit met een extra licentie. 

Hotelschool The Hague maakt gebruik van verschi

Herinneringen voorafgaand aan de automatische incasso datum brengen mislukte incasso's wegens onvoldoende saldo bij de studenten sterk terug.

Verder wordt de mogelijkheid in de loop van het incassoproces verschillende partijen aan te schrijven gebruikt door op enig moment herinneringen naar het ouderlijk adres te sturen. 

Hotelschool The Hague is opgericht in 1929, en is daarbij een van de oudste zelfstandige hotelscholen in de wereld. Binnen 85 jaar is Hotelschool The Hague bekend geworden door de educatie en innovatieve research, en was gerangschikt onder de top 5 Hospitality Management scholen in de wereld, door TNS Global, wereldleider in marktonderzoek.

De school heeft twee campussen, één in Den Haag en één in Amsterdam, met een totaal van ongeveer 2000 studenten en 200 werknemers. Afgestudeerden van Hotelschool The Hague bezitten leidinggevende functies in de horeca industrie over de hele wereld.

Naast het Bachelor en Master Programma, heeft Hotelschool The Hague ook nog een van de beste Hospitality Research Centres, waar onderzoek wordt gedaan naar uitvindingen in de Hospitality industrie. 

www.hotelschool.nl

Verbind CRM en Creditmanagement met MaxCredible. Nu elke 2e modular licentie gratis.


Alle betrokkenen worden betrokken in het proces om 50% sneller incasseren tegen 50% lagere kosten te realiseren.

De innovatieve MaxCredible software levert alle management disciplines de middelen om de order to cash cyclus significant te versnellen tegen aanzienlijk lagere operationele kosten.

MaxCredible stelt u instaat een groot deel van het Credit Management proces te automatiseren zonder grote investeringen of onderhoudskosten. U betaalt alleen een licentie fee per gebruiker. 

MaxCredible ondersteunt u bij het optimaliseren van uw cashflow terwijl ook de klanttevredenheid en de medewerkertevredenheid worden verhoogd.

Verbind CRM en Creditmanagement met MaxCredible. Nu elke 2e modular licentie gratis.
Fostered by
Maxcredible Customer Credit Management